Vi seglar till Karibien, Söderhavet, Nya Zeeland, Sydafrika

I boken Segla Med Albatross tar vi med dig till de mest otroliga av platser på den här jorden. Det var en av de absolut största behållningarna under vår resa – att i flera veckor drömma och fantisera om våra kommande resmål, och sedan jämföra det med verkligheten när vi kom fram.

I Segla Med Albatross tar vi med dig till små öar med ett par hundra invånare; där kycklingarna sprang fritt på gatorna och där grisarna grymtade på verandan.
Du lär känna Kuna-Kuna-indianerna som lever isolerade från omvärlden, lika väl som galna tyskar som försöker tysta ner andra världskriget-operationer. I vår loggbok kan du läsa om några av de äventyr vi varit med om – och i boken Segla Med Albatross får du rubbet; galna personer, öde öar och fantastiska äventyr ute på de stora haven.

Share

Leave a Reply