Med Calle och Janne på S/Y Albatross

Tillsammans med journalisten Andreas Kjäll har vi nu skrivit en bok om vår resa. Under hela fjolåret satt vi, varannan helg, i Albatross och gjorde om vår jorden runt-segling. Vi blev intervjuade av Andreas och nu har han skrivit en bok som inte bara är en simpel reseskildring från världens alla hörn. Segla Med Albatross är en bok som handlar om att ta tuffa beslut. Att bryta upp med sitt vardagliga liv – mitt i karriären – för att göra något annat med livet. Den handlar om uppoffringar – om att vara beredd att sälja sitt hus för att köpa en båt. Den handlar om att övervinna sina rädslor och lära sig något helt nytt. När vi bestämde oss för att segla jorden runt hade vi aldrig någonsin seglat. Det tog oss några år att lära oss; och därför är den här boken en ultimat guide för dig som vill göra samma sak. Det är en inspirationsbok för den som vill göra något annat av livet. Resan förändrade oss som personer och inte minst är boken en skildring av den goda värld som vi lever i. Den är ett porträtt över alla de människor som vi stött på och den sprider den värme som vi fått uppleva i alla de hamnar vi angjort.

Share

Leave a Reply